ŞEHİT AYBÜKE YALÇIN´IN ARKADAŞLARI İLE BURAY´DAN ÖĞRETMENLERE KONSER  
ŞEHİT AYBÜKE YALÇIN´IN ARKADAŞLARI İLE BURAY´DAN ÖĞRETMENLERE KONSER

ŞEHİT AYBÜKE YALÇIN´IN ARKADAŞLARI İLE BURAY´DAN ÖĞRETMENLERE KONSER

Görevi başındayken terör saldırısında şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın´ın arkadaşlarının kurduğu müzik grubu ile pop sanatçısı Buray, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında konser verdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 81 ilden Ankara´ya gelen öğretmenler arasında bulunan Batmanlı öğretmenler, görevi başındayken terör saldırısında şehit edilen meslektaşları Şenay Aybüke Yalçın için bir dinleti hazırladı. MEB Şura Salonu´ndaki dinletiye, 81 ilden gelen öğretmenlerler ile Ankara´nın farklı bölgelerinde görev yapan öğretmenler katıldı.
 
26 kişilik Batman Korosu, Aybüke öğretmenin sevdiği türkülerinde yer aldığı eserleri canlı olarak seslendirdi. Aybüke öğretmenin şehit olmadan önce bir programda söylediği ´mağusa limanı´ türküsünün videosu ise salondakilere duygulu anlar yaşattı.
 
Etkinlik sonunda Batman korosu şefi Hakan Karabulut´a çiçek hediye eden baba Sadık Yalçın, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ettiğini söyledi. Etkinlik kapsamında sahneye çıkan pop sanatçısı Buray Hoşsöz de seslendirdiği eserleriyle salondakilere keyifli anlar yaşattı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.