PIKTES 4. YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI  
PIKTES 4. YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

PIKTES 4. YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi 4. Yönlendirme Komitesi Toplantısı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy'un katılımıyla gerçekleştirildi. Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenme Projesi 4. Yönlendirme Komitesi Toplantısı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy'un katılımıyla gerçekleştirildi. 


Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Ankara'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, PIKTES'in çocuklarımızın kaliteli ve eşit eğitim fırsatlarına kavuşmasını sağlayan önemli bir proje olduğunu belirtti. 

Proje kapsamında, Suriyeli nüfusunun yoğun olduğu 26 ilde eğitim öğretim faaliyetlerine devam edildiğini hatırlatan Şensoy, bu toplantıyla sunulan eğitim kalitesinin artırılması hedefiyle proje paydaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. 

Şensoy, farklı görüş ve önerileri dikkate alarak faaliyetlerdeki verimliliği en üst seviyeye ulaştırmayı amaçladıklarını kaydederek şunlar söyledi: "Hedef kitleye ulaşabilmek, tüm çocukları eğitim sistemine dâhil etmek ve en iyi uygulamalara erişmek için paydaşlarımızla iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çocuklar; hepimizin çocuğu, hepimizin geleceği, hepimizin sorumluluğudur. Bu çalışmalarda hep birlikte el ele vererek sizlerin desteği, görüş ve önerileri ile daha güzel işler yapacağımıza güvenim tamdır." diye konuştu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.