FATİH Projesi´nde büyük iş birliği  
FATİH Projesi´nde büyük iş birliği

FATİH Projesi´nde büyük iş birliği

MEB ile İTÜ arasında imzalanacak protokolle FATİH Projesi kapsamında danışmanlık hizmetleri, eğitim-yazılım geliştirme ve AR-GE faaliyetleri İTÜ tarafından yürütülecek

FATİH Projesi´nde büyük iş birliği

Millî Eğitim Bakanlığı ile İstanbul Teknik Üniversitesi, Eğitimde FATİH Projesi kapsamında iş birliği protokolü imzalayacak.

FATİH Projesine önemli bir desteğin sağlanacağı protokolle, proje kapsamında MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık hizmetleri, eğitim-yazılım geliştirme ve AR-GE faaliyetlerinin İTÜ tarafından yürütülmesi, izlenmesi, sonuçlandırılması, ulusal ve uluslararası konferans, sempozyum, seminer, çalıştay, panel gibi bilimsel etkinliklerde iş birliği yapılması hedefleniyor.

Süresi iki yıl olarak belirlenen ve taraflardan herhangi birinin yazılı bildirimi olmaması durumunda birer yıl süreyle uzatılacak olan protokol kapsamındaki faaliyetler YEĞİTEK Genel Müdürlüğü’nden bir daire başkanı ile İTÜ’de görev yapan bir öğretim üyesinden oluşacak koordinasyon kurulu tarafından takip edilecek.  

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.