BAKAN TEKİN, TTKB'YE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU  
BAKAN TEKİN, TTKB'YE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAKAN TEKİN, TTKB'YE ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yürütülen faaliyetler hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla TTKB'yi ziyaret etti.

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Cihad Demirli, kurul üyeleri ve daire başkanlarıyla bir araya gelen Bakan Tekin, TTKB'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
TTKB'nin toplumsal değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli bir misyona sahip olduğunu vurgulayan Bakan Tekin, Türk toplumunun sahip olduğu referans değerleri dikkate alarak, dünyadaki gelişmeleri de göz önünde bulundurarak çağdaş gelişmelere uygun hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.
 
Her toplumun kendine özgü referans değerleri ve kültürel kodları olduğuna dikkati çeken Bakan Tekin, "Bizim de toplum olarak kendimize has referans değerlerimiz var. Millî ve manevi değerlerimizi, toplumumuzun kültürel kodlarını eğitim değeri hâline getirerek gelecek kuşaklara aktarmak gibi bir sorumluluğumuz var. Birlik ve beraberlik içinde ekip ruhuyla bunu başaracağız inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.