BAKAN TEKİN, HATAY'DA ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU  
BAKAN TEKİN, HATAY'DA ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

BAKAN TEKİN, HATAY'DA ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla gittiği Hatay'da öğretmenlerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023- 2024 eğitim öğretim yılının açılış törenine katılmak üzere gittiği Hatay'da törenin yapıldığı TOKİ Şehit Ömer Faruk Adaş İlkokulunda "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi. 
 
Bakan Tekin, deprem bölgesindeki öğretmenlere isteğe bağlı ve mazerete bağlı ilave yer değişikliği hakkı tanıdıklarını vurgulayarak bütün imkânlarıyla öğretmenlerin yanında yer almaya devam edeceklerini kaydetti.
 
Depremden etkilenen illerde görev yapmaya devam eden öğretmenlerin hizmet puanlarının artırıldığını hatırlatan Bakan Tekin, başka bir mağduriyete sebebiyet vermeden felaketten etkilenen öğretmenler için her türlü imkânı kullanacaklarını söyledi.
 
Öğretmenler ise tek tek söz alarak göreve geldikten hemen sonra deprem bölgesinde çalışan öğretmenlere yaptığı büyük destekleri için Bakan Tekin'e teşekkürlerini ilettiler. 
 
Bakanlığın genel eğitim öğretim politikalarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı buluşmada öğretmenler fikir, öneri ve beklentilerini dile getirdiler.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.